De Puma werkschoenen voor heren en dames

Puma ken je natuurlijk als 1 van grootste sportmerken, maar wist je dat ze ook een grote collectie werkschoenen hebben. Er zijn meer dan 75 verschillende Puma werkschoenen voor heren en dames. Deze sportieve Puma werkschoenen zijn ontworpen om je werk veilig en comfortabel te kunnen uitvoeren.

Puma Werkschoenen S3

Wanneer je voor je beroep veel staat en loopt, en er ook nog eens strenge veiligheidseisen gelden op de werkvloer, zijn Puma werkschoenen S3 de keuze voor jou. Ze voldoen aan de strenge veiligheidseisen van vandaag de dag, en bieden hetzelfde comfort als normale sportschoenen. De specificaties van de Puma S3 werkschoenen omvatten onder andere een beschermende neus, een gesloten hiel, antistatische eigenschappen, een energie absorberende hak, een waterafstotende schacht en een penetratiebestendige tussenzool. Sinds januari 2023 zijn er aanvullende normeringen voor werkschoenen. Puma Safety was een van de eerste fabrikanten die werkschoenen op de markt bracht die voldeden aan de nieuwe EN ISO 20345:2022 normering. Dit betekent dat deze schoenen zijn getest op diverse aspecten, zoals impactbestendigheid, slipweerstand en waterbestendigheid en hiermee voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Het is enorm belangrijk om de juiste veiligheidsschoenen te dragen op de werkvloer dus het is belangrijk om goed op de veiligheidsvoorschriften te letten. Met de komst van de nieuwe normeringen is er meer duidelijkheid gekomen over de eigenschappen van een werkschoen. Dat maakt het voor iedereen eenvoudiger om de juiste werkschoenen te kiezen.

Puma S1P Werkschoenen: Veilig en Stijlvol

Puma heeft ook een uitgebreid assortiment Puma S1P werkschoenen die voldoen aan de veiligheidseisen voor de meeste beroepen waar veiligheidsschoenen vereist zijn. Het belangrijkste verschil met de Puma S3 werkschoenen is het ontbreken van een waterdichte schacht. Desondanks hebben de Puma S1P werkschoenen een beschermende neus, een ondoordringbare tussenzool en bieden ze hetzelfde hoge veiligheidsniveau als de Puma S3 werkschoenen. Deze werkschoenen zijn geschikt voor diverse branches, zoals logistiek, automotive en elektronische industrie.
De S1P werkschoenen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen en worden inmiddels meer verkocht dan S3 werkschoenen. Voor heren biedt Puma een uitgebreide collectie werkschoenen, variërend van sportieve modellen tot stoere boots. Of je nu laag moet werken en behoefte hebt aan lage Puma veiligheidsschoenen, of juist extra ondersteuning nodig hebt voor bijvoorbeeld werk op de bouwplaats met een hoog model, Puma werkschoenen voor heren zijn al jarenlang zeer populair. Het toonaangevende sportmerk laat zien dat het ook uitblinkt in veiligheidsschoenen.

Puma Dames Werkschoenen – Speciaal ontworpen voor de dames voet

Natuurlijk heeft Puma ook een speciale collectie Puma dames werkschoenen beschikbaar, verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Puma werkschoenen voor dames bieden perfecte veiligheid, terwijl het herkenbare sportieve ontwerp en het comfort waar Puma om bekend staat behouden blijven. Deze combinatie maakt de Puma dames werkschoenen enorm populair. Ze zijn verkrijgbaar in zowel Puma S3 dames werkschoenen als S1P dames werkschoenen en zijn geschikt voor verschillende beroepen en omgevingen, zoals de zorg, horeca en de bouw.

Puma Werkschoenen voor elk Werkgebied

Puma biedt een breed scala aan sportieve werkschoenen in frisse en opvallende kleuren, zoals blauw en wit. Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk, de pasvorm en het draagcomfort van Puma werkschoenen. Het assortiment omvat lage werkschoenen, halfhoge werkschoenen, hoge werkschoenen, instappers en sneakers. Hierdoor is er voor elk werkgebied een geschikte Puma werkschoen te vinden.

Bij Wear2work in Wijk bij duurstede is de complete Puma collectie verkrijgbaar. Online, maar ook in de fysieke winkel. Wil jij liever eerst je schoenen passen en vergelijken voordat je ze koopt? Kom dan snel naar onze winkel en laat je overtuigen door het enorme assortiment. De dames in de winkel staan voor je klaar om je te adviseren zodat je zeker weet dat jij met de juiste werkschoenen de deur uitloopt. Er zijn maar liefst 75 verschillende Puma modellen maar dat is nog niet alles… We hebben in totaal meer dan 250 verschillende modellen op voorraad. Voor elk beroep en elk budget hebben wij de juiste werkschoenen. .