wandafwerking logo

Hulp nodig bij wandafwerking? Schakel de professionals in van Encore Parfait. Wij zijn gespecialiseerd in muurdecoratie en kunnen uw wanden geheel op maat afwerken op basis van uw wensen.

Wandafwerking

Inhoudsopgave

Exclusieve wandafwerking

Wilt u wanden in uw woning en/of bedrijfspand vernieuwen, maar bent u de standaard kleuren ook zo zat geworden? Goed nieuws, bij Encore Parfait richten wij ons op exclusieve wandafwerking. Zo passen wij andere technieken toe dan een stukadoorsbedrijf om prachtige wanden te realiseren. Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van wanden die wij kunnen toepassen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, en kunnen wij uw droom wandafwerking realiseren. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom wandafwerking?

Wanneer u uw interieur een nieuwe look wilt geven, is het vaak makkelijker om te kiezen voor wandafwerking in plaats van het verven of behangen van de muren. Dit zorgt voor meer diepte en sfeer in een ruimte dan een enkele kleur kan doen. Daarnaast kunnen ook bepaalde materialen in de afwerking verwerkt worden, wat nooit zal lukken wanneer u kiest voor verf of behang.

Jarenlang genieten van uw wanden

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u ieder jaar uw wanden laat afwerken. Het is daarom belangrijk om dit een keer te doen en dan ook in één keer goed, zodat u hier jarenlang van kunt genieten. Zo betaald u dus eenmalig het bedrag en heeft u iets in huis wat de meeste huishoudens niet hebben. Het zal dan ook zeker het ondewerp van gesprekken zijn wanneer uw kennissen, vrienden of familie langskomen. 

Wandenspecialist

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in wandafwerking, bent u bij Encore Parfait aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het bereiken van het perfecte resultaat. Wij willen immers dat u tevreden bent met uw nieuwe wanden! U zult zeker een geheel andere sfeer beleven wanneer wij klaar zijn met uw wanden.

Wij werken snel en netjes op locatie

Een ander groot voordeel van ons bedrijf is dat wij snel en schoon werken. Zo heeft u zo min mogelijk overlast en kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe muren! Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Op basis van dit gesprek kunnen wij een datum afspreken en u natuurlijk voorzien van advies op basis van uw woning en de inboedel. Alles moet op elkaar aansluiten om een werkelijk wauw-effect te creëren.

Alles is op maat gemaakt

Wij werken volledig volgens uw wensen, dus maken alles precies zoals u het wilt. Zo krijgt u een uniek resultaat dat niemand anders in zijn woning of bedrijfspand heeft. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en wat in uw specifieke situatie goed zou staan. Eerst kijken wij naar het interieur van uw huis of bedrijfspand en dan adviseren wij u over welke wandafwerking het meest geschikt zou zijn.

Prijzen

Prijzen zijn natuurlijk net zoals bij iedere dienst of product een belangrijk aspect om mee te nemen. Natuurlijk bent u voor exclusieve wanden meer kwijt dan wanneer u kiest voor een likje verf of behang. Toch is het zo dat u na verloop van tijd duurder zal uitkomen. Hoe kan dat vraagt u zich waarschijnlijk af? Dit komt simpel gezegd doordat de wanden wanneer wij er klaar mee zijn, jarenlang mee kunnen. Dit is niet het geval wanneer u kiest voor verf of behang. Om de zoveel jaar moeten de muren opnieuw verven en nog eerder wanneer u rookt in uw woning. 

Contact Encore Parfait

Dercksenstraat 9

Den Haag, 2255HR

Tel: 0634412812

info@encoreparfait.com