vacatures veenendaal

Vacatures Veenendaal aan het zoeken? In dit artikel geven we enkele handige tips we tips over loopbaanadvies, scholingsavies, leerwerktrajecten en praktijkleren in Veenendaal

Vacatures Veenendaal

Inhoudsopgave vacatures Veenendaal

Vacatures Veenendaal advies

Je bent op zoek naar de leukste  vacatures in jouw eigen regio, maar je weet eigenlijk niet zo heel goed wat je echt leuk vind en welk werk echt bij je past. Is dat herkenbaar voor jou? Misschien is het dan een goed idee om gratis hulp in te schakelen en vrijblijvend advies te vragen. Het Foodvalley Leerwerkloket kan jou hierbij helpen. Zij kunnen je advies geven over omscholing, loopbaankeuzes, praktijkleren of bij het kiezen van een leerwerktraject. In dit artikel lichten we bovenstaande mogelijkheden verder uit, zodat jij weet of het bij je past.

Opleidingssadvies Veenendaal

Wil je doorstuderen maar weet je niet welke opleiding of opleiding het beste bij je past? Dan kan het helpen om te onderzoeken wat jouw talenten en vaardigheden zijn. Je kunt dit relateren aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zo krijg je een goed beeld van waar je staat en welke vaardigheden je kunt ontwikkelen. U kunt dan onderzoeken waar uw volgende vacature is bij uw werkgever of een ander bedrijf.

Hoe kan ik bijscholen?

Omscholen kan op verschillende manieren. Sommige opleidingen leiden tot geaccrediteerde diploma’s. Daarnaast zijn er in-house trainingen voor werkgevers en klassikale of online cursussen. Ook zijn er veel workshops en trainingen. Neem contact op via onderstaande gegeven voor de mogelijkheden of kijk op de website van het Foodvalley Leerwerkloket.

Loopbaandvies Veenendaal

Plan een gratis loopbaangesprek in met een van onze adviseurs en bespreek jouw loopbaanzorgen. Overweeg je bijvoorbeeld een carrièreswitch? Wat is de volgende stap? We gaan graag met je in gesprek. Iedere inwoner van de gemeente Veenendaal kan bij ons terecht. Ook is het mogelijk om een competentietoets af te leggen of een opleidingsadvies te krijgen.

Het gesprek wordt ingepland op een moment dat het jou goed uitkomt.

Als tijdens het eerste consult blijkt dat er meer consulten nodig zijn, maken we een vervolgafspraak. Het consult is gratis en je bepaalt zelf wat je met de resultaten doet. Neem contact met ons op voor loopbaanadvies. Het gesprek vindt plaats in ons Leerwerkloket in Ede bij het Werkplein, tijdens een meeloopcoaching met meer kandidaten of tijdens een meeloopcoaching met een loopbaanadviseur.

Praktijkleren een goed idee?

Hou jij er niet zo van om in de boeken te duiken maar zoek je liever naar een baan waar je in de praktijk ook veel kunt leren? Met praktijkleren voor vacatures Veenendaal leer je zonder dat je een examen hoeft te doen. Je kunt in de praktijk laten wat je kunt en ontvangt daarvoor een certificaat. Is dit wat voor jou? Het Leerwerkloket helpt je graag verder.

Leerwerktraject volgen

Een vak leren in de praktijk middels een leerwerktraject? Er zijn veel vacatures in Veenendaal waarbij je een leerwerktraject kunt volgen. Dit kan bijvoorbeeld in de volgende sectoren: Techniek, bouw, zorg, groen, ICT, logistiek, transport en in de horeca. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Het Leerwerkloket Regio Foodvalley biedt kosteloos advies en is er voor iedereen. Kosteloos advies over: scholing, leerbanen en financieringsmogelijkheden van een opleiding. Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar en informeren jou graag over leren en werken. Bekijk alle mogelijkheden voor opleidingsadvies, scholingsadvies, loopbaanadvies, leerwerktraject, praktijkleren en vacatures Veenendaal op onze website. Wij helpen je graag verder met jouw loopbaan.

Contactgegevens vacatures Veenendaal

  • Foodvalley Leerwerkloket
  • Raadhuisplein 1
  • 6711 DE Ede
  • Regio Foodvalley
  • foodvalley@leerwerkloket.nl

Handige links