Auto theorie

Als het aankomt op auto theorie, dan ben jij bij Theorie Koning aan het juiste adres. Al meer dan 5000+ leerlingen zijn jou voorgegaan!

Theorie in 1 dag

Inhoudsopgave

Theorie in 1 dag

Theorie in 1 dag? Cursus van 6 uur!

Wil je jouw theorie in 1 dag behalen? Dan is er geen betere rijschool die jou hiermee kan helpen dan de Theorie Koning. Onze theoriecursussen start in de ochtend en duurt tot in de middag. Tijden een de theorie in 1 dag zullen wij je van lunch en drinken voorzien. Deze cursus wordt in een groep gedaan. Na de les zullen wij als groep gezamenlijk naar het CBR examencentrum gaan, waar jij je examen gaat afleggen. 

Raak niet in paniek, wij hebben jou namelijk examengericht getraind door middel van ezelsbruggetjes en een hele hoop tips. Door deze manier van training zijn wij er zeker van dat jij gemakkelijk je theorie examen haalt. Wacht daarom niet langer in schrijf je bij ons in voor een theorie in 1 dag!

Spoedcursus - theorie in 1 dag

Ben je van plan om jouw rijbewijs te halen? Dan is het hiervoor belangrijk dat je eerst jouw theorie examen behaald. Bij ons kan je terecht voor een theorie in 1 dag. Naast een auto spoedcursus kun je bij ons ook terecht voor een motor spoedcursus. Met onze snelle, efficiënte, examen gerichte spoedcursus behaal jij jouw theorie gemakkelijk in 1 dag. Op deze manier hoef je niet weken lang uit boeken te leren en maken wij daarnaast de theorie een stuk leuker wat deze ervaring meer memorabel maakt.

Geen gebruik van boeken, CD’S of huiswerk bij de Theorie Koning

Bij de Theorie koning wordt er geen gebruik gemaakt van theorieboeken of huiswerkopdrachten die je na de lessen moet maken. Door middel van een theorie in 1 dag wordt je in een korte tijd volledig voorbereid op het examen. Onze instructeurs leren je diverse ezelsbruggetjes zodat je de theorie makkelijk makkelijk kunt onthouden, daarbij ben door deze ezelsbruggetjes ook nog eens volledig voorbereid op het examen. Studeer daarom niet meer dagen of zelfs weken met een boek en meld je aan zodat je in een dag alle theorie beheerst en je certificaat behaald.

Auto theorie examen oefenen

Wil je het auto theorie examen oefenen om de kans dat je in een keer slaagt te vergroten? Dan ben je hiervoor bij ons op de goed plek. Bij de Theorie Koning leer je namelijk alle belangrijk onderdelen van het echte examen. Onze instructeurs zijn zo goed in wat ze doen dat wij je kunnen garanderen dat je de theorie snel en eenvoudig onder te knie zal krijgen.

Auto theorie examen aanvragen

Wanneer je er zeker van bent dat je jouw auto theorie examen kan halen. Dan kun je het gaan aanvragen. Weet je dus ieder verkeersbord uit je hoofd en weet je wat je moet doen wanneer een voetganger opeens oversteekt? Dan ben je klaar om jouw examen te nemen. Om te checken of je klaar bent kun je altijd proefexamens maken. Wanneer je deze examens zonder te veel moeite haalt, is de kans groot dat je het echte examen ook in een keer zal halen.