Cadeauwinkel Sisalla

Cadeauwinkel boordevol unieke cadeaus voor álle gelegenheden

Table of Contents


Cadeauwinkel Sisällä

De leukste interieur- en kadowinkel van Hoorn (NH) en West-Friesland

In het bruisende centrum van Hoorn (NH), een gezellige plaats in West-Friesland en fraai gelegen aan het IJsselmeer, vind je de interieur- en cadeauwinkel Sisällä interieur & gifts.

Een lichte en ruim opgezette winkel met Scandinavische en bohemian invloeden, gecombineerd met kleuren en stoere accessoires. En loop je met een rollator of heb je een kinderwagen of buggy mee? Geen enkel probleem, de looppaden zijn lekker ruim zodat iedereen welkom is in de winkel en je niet bezorgd hoeft te zijn dat je dingen omver stoot.

De merken en collecties wisselen heel regelmatig, iedere week vind je wel nieuwe producten die in kleine oplages worden ingekocht zodat je bij elk bezoek weer verrast wordt. Eigenaresse Anouk zorgt er persoonlijk voor dat er altijd een gevarieerd assortiment in de winkel aanwezig, waarbij ze scherp let op de juiste prijs/kwaliteitsverhouding …  iets wat je aan haar als gediplomeerd interieuradviseur wel toe kunt vertrouwen. Dé ideale cadeauwinkel dus om gewoon af en toe even binnen te lopen (en dat kan natuurlijk ook online).

Zien we je snel?

Wat vind je bij interieur- en cadeauwinkel Sisällä?

Allereerst tref je in de winkel en de webshop een prachtig assortiment aan woondecoratie. Of het nu gaat om kleinmeubelen, wanddecoratie, kussens en plaids of kaarsenstandaards met bijpassende kaarsen … Sisällä Interieur & Gifts heeft het!
Veel van deze artikelen zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven en een prima idee voor de feestdagen.

Daarnaast vind je in onze kadowinkel een ontzettend leuke collectie voor de allerkleinste klantjes. Van prachtige boxkleden en wiegdekentjes tot duurzaam houden speelgoed. En natuurlijk kun je ook voor kraamcadeaus en invulboeken in onze cadeauwinkel terecht.

De derde hoofdcategorie is ‘lifestyle’. Hierbij kun je denken aan heerlijke amberblokjes op een mooi schaaltje die maandenlang zorgen voor een lekkere geur in je huis, luxe verzorgingsproducten in een mooie verpakking of een fijne sjaal of tas voor jezelf. En dat alles uiteraard voor een prettige prijs, het leven is tenslotte al duur genoeg.

En last but not least, onze eigen ‘homemade’ collectie. In onze cadeauwinkel verkopen wij gepersonaliseerde producten die naar jouw eigen wens gemaakt worden. Met verschillende technieken kunnen wij vele materialen en producten van een opdruk of gravering voorzien en die worden volledig naar jouw eigen wensen gemaakt. Op die manier ben je altijd verzekerd van een uniek cadeau. Wat denk je er bijvoorbeeld van om een borrelplank te laten voorzien van een favoriete quote? Of een tegeltje laten graveren met de geboortegegevens van je neefje of nichtje? Dat zijn toch zeker cadeaus waar je mee kunt aankomen, nietwaar?

Eén van de topproducten in onze cadeauwinkel zijn de houten kaarten die wij in eigen werkplaats produceren. Zowel de kaart als de gravering maken wij zelf … dus wil je het nét even anders dan het voorbeeld? Wil je geen gegraveerd hartje maar een uitgesneden hartje? Wil je een andere tekst of afbeelding? Of een ander formaat? Bespreek met ons je wensen, dan geven wij aan wat er mogelijk is en doen we je een volledig vrijblijvend prijsvoorstel.

Mogen wij voor jou ook zo’n uniek cadeau maken?