Restaurant

Woont u in Den Haag of omgeving en bent u op zoek naar een restaurant Den Haag centrum? breng een bezoekje aan Mevlana, wij zijn gevestigd aan de Kempstraat 141.

Ontbijt restaurant

Inhoudsopgave

Ontbijt restaurant

Ontbijt restaurant met Turkse ontbijtgerechten

Op zoek naar een ontbijt restaurant in Den Haag of omgeving? Kies voor Mevlana! Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Met een goed en gevarieerd ontbijt, kan je dag aan.

Bij Mevlana bieden we een verscheidenheid aan ontbijtgerechten voor elke smaak. Van traditionele Turkse ontbijtgerechten tot gerechten uit keukens van overal ter wereld. Ons personeel streeft altijd naar een uitstekende service en zorgt ervoor dat u een aangename ervaring heeft in ons restaurant.

Ontbijt restaurant Den Haag

Den Haag is een levendige stad met verschillende restaurants waar u kunt ontbijten. Mevlana is het ideale ontbijt restaurant in Den Haag. Voor slechts €12,50 kunt u al onbeperkt komen ontbijten bij ons. Dagelijks kunt u bij ons komen ontbijten tussen 8:00-14:00 uur.

Het lekkerste ontbijt restaurant van Den Haag

Lekker en zoveel eten als u wilt? U leest het goed, bij Mevlana geniet u niet alleen van het lekkerste ontbijt, maar kunt u er zoveel van eten als u zelf wilt. Ons personeel staat altijd klaar om u met een glimlach te bedienen en ervoor te zorgen dat uw ontbijt het beste van de dag wordt. Begin uw dag met een onbeperkt ontbijt bij Mevlana , het lekkerste ontbijtrestaurant van Den Haag. Dus waarom wachten? Kom vandaag nog langs en geniet van de lekkerste ontbijtervaring van Den Haag!

Kom gezellig genieten met vrienden en familie

Alleen ontbijten? Dat is niet nodig! Nodig vrienden en familie uit voor een heerlijk ontbijt in ons restaurant in Den Haag. U kunt elke dag van de week langskomen en samen met uw dierbaren genieten. Wij verwelkomen u graag bij Mevlana, het lekkerste ontbijtrestaurant van Den Haag! En dat slechts voor €12,50 per persoon. Na een harde week werken is er niets beter dan lekker genieten van een onbeperkt ontbijt met uw dierbare.

Bedrijfsontbijt

Om collega’s beter te leren kennen, is er niks beter dan de dag te beginnen met een bedrijfsontbijt. Restaurant Mevlana in Den Haag biedt de perfecte locatie voor een bedrijfsontbijt. Met onze rustieke en comfortabele sfeer is het de perfecte plek om de dag te beginnen met je team. Het menu biedt een scala aan heerlijke opties, van vers gebakken broodjes tot diverse eiergerechten. Bovendien biedt het uitstekende koffie en andere dranken om je dag mee te starten. Het bedrijfsontbijt bij Restaurant Mevlana is een geweldige manier om de dag samen te beginnen, te netwerken en te ontspannen.

Contact