loodgieter amsterdam

Loodgieter Amsterdam, de nummer 1 vakman!

Bent u op zoek naar een competent loodgieter Amsterdam, met routine en kennis van loodgieterswerkzaamheden? Heeft u een lekkage, een verstopping in de leidingen of heeft u een storing in uw cv-ketel? Neem contact op met de loodgieter voor Amsterdam en omtrek.

Gecertificeerd loodgieter Amsterdam

Onze gediplomeerde loodgieters leveren u voorlichting en advies en kunnen direct ter plaatse komen in Amsterdam. Met veel ervaring en kennis van de nieuwste technieken zijn wij al ruim 25 jaar een bekend begrip. Wij zijn een compleet loodgieters- en servicebedrijf voor al uw reparaties en onderhoud. Dag en nacht, de hele week, staan wij gereed voor alle loodgietersklussen en bewerkingen aan uw verwarmingselementen.

Jarenlang ervaring als loodgieter Amsterdam

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en erkende loodgieters en monteurs. Onze monteurs hebben kennis van de laatste ontwikkelingen en volgen regelmatig cursussen bij erkende cv-ketelmerken. Zo zijn wij steevast op de hoogte en trachten wij het beste resultaat te halen.

Lees verder

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid loodgieterswerk Amsterdam

Wij beogen uw genoegen in onze service en dienstverlening. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit met zekerheid te geven. Heeft u vragen of opmerkingen over de afgeleverde dienst? Wij vernemen het graag en kijken samen naar een passende oplossing.

Vrijblijvend voorlichting en consult

Wij begrijpen dat veel klanten niet in het bezet zijn van technische vaardigheden m.b.t. reparaties en onderhoud. U steun is voor ons van groot belang. Wij verlenen Gratis informatie en consult om u te helpen en om tot een geschikte uitkomst te komen voor uw probleem.


De kosten voor een loodgieter of monteur in Amsterdam en omstreken
De kosten van de werkzaamheden zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Wij werken deskundig en snel, zodat de kosten zo veel mogelijk beperkt blijven. Om een correct beeld te krijgen van de onkosten voor uw reparatie- of onderhoudsklus, kunt u geheel gratis contact met ons opnemen. Wij horen uw situatie aan, geven u informatie en consult en maken een voorstel voor u.

Spoed loodgieter Amsterdam

In sommige gevallen heeft u ons harder nodig dan normaal en wilt u snel geholpen worden. We begrijpen dit en weten dat, vooral wanneer een probleem opeens komt zoals een verstopt toilet of de boiler die op het verkeerde moment niet blijkt te werken. We hebben dit allemaal weleens meegemaakt en daarom begrijpen we de urgentie van een 24 uurs spoedservice. We staan 7 dagen per week voor u paraat om al uw loodgieters klusjes te verhelpen. Loodgieter Amsterdam, staat bekend als een bekend en erkend loodgieter.

Het is erg belangrijk dat de verwarmingsinstallatie vaak wordt gecontroleerd en dat deze goed wordt onderhouden. CV onderhoud maakt het dat u niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Door goede onderhoud aan uw CV ketel, gaat de ketel jarenlang mee. Een niet te onderschatten voordeel in de huidige tijd , is dat de CV ketel om deze reden ook voordeliger gaat stoken. Hiermee bespaard u aanzienlijk op de energie rekening.

Heet u het in de planning om de CV ketel te laten onderhouden in de omgeving Amsterdam, Contacteer dan de Loodgieter Amsterdam. De mogelijkheid is er tevens om uw ketel onderhoud bij loodgieter Amsterdam te huisvesten in een onderhoud contract. Wij rekenen een vast bedrag per jaar waarin wij zorgen voor de het onderhoud en de planning van de CV ketel.

Als ontstoppingsbedrijf Amsterdam zijn wij tevens goed in alle soorten verstoppingen. Zeker als het niet helder wat de reden van de ontstopping is, kunnen wij met onze camera inspectie snel achterhalen waar het probleem ligt. Daaropvolgend verhelpen wij de verstopping. In het kader van rioolproblemen, afvoer ontstoppingen, wc verstoppingen, douche putje verstopt of een lekkage, neem dan contact met ons op. Onstoppingsbedrijf Amterdam lost alle verstoppingen voor u op.

Contact met loodgieter Amsterdam

Tel: 020 2386386
Spoednummer: 06 143 58 899