Lees hier alle tips die je nodig hebt om voordelig en wel overwogen een keuze te maken voor als je een nieuwe laptop kopen.

Laptop kopen

Ontdek hier 3 verschillende topmodellen van 3 verschillende topmerken.

Laptop kopen

De HP 15s-eq1706nd is een krachtige laptop met een Intel Core i7-8565U processor, 8GB RAM en een 512GB SSD. Met de nieuwste quad-coreprocessor is deze laptop perfect voor zware workloads.

De HP 15s-eq1706nd heeft een 15,6-inch FHD IPS WLED-backlit touchscreen met een resolutie van 1920 x 1080 voor kristalheldere beelden.

Het heeft ook een ontspiegeld scherm om het gemakkelijker te maken om buiten of in fel licht te werken. Bovendien wordt het geleverd met een toetsenbord met achtergrondverlichting, zodat u ook bij weinig licht kunt typen.

Deze laptop heeft veel poorten om ook uw apparaten aan te sluiten, waaronder Thunderbolt 3, die snelle gegevensoverdrachtssnelheden tot 40 Gbps mogelijk maakt!

U kunt ook meerdere monitoren en randapparatuur aansluiten via HDMI 2.0, USB 3.1 Type A-poorten en USB 3.1 Type C-poorten voor al uw behoeften!

Apple laptop kopen

Apple is een van de toonaangevende technologiebedrijven ter wereld. Ze hebben een breed scala aan producten die zijn ontworpen om het leven van hun klanten gemakkelijker en productiever te maken. Apple MacBook Air (november 2020) is een van hun nieuwste producten.

In dit artikel wordt onderzocht wat dit product is, voor wie het is en hoe het zich verhoudt tot andere Apple-laptops.

Apple MacBook Air (november 2020) Z12A-MGND3 – CTO – 13,3 inch – Apple M1 – 256 GB – Goud is een laptop die krachtige prestaties biedt met zijn Intel Core i5-8210Y processor en 8GB RAM.

Het heeft ook een SSD van 256 GB die kan worden geüpgraded tot een SSD van 1 TB voor degenen die meer opslagruimte op hun apparaat willen. Deze laptop is bedoeld voor gebruik door professionals die onderweg een betrouwbare laptop nodig hebben met een goede batterijduur en solide prestaties.

De Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU01EBMH – Laptop – 15,6 inch is een prima laptop voor wie op zoek is naar een laptop met een groot scherm en een goede accuduur.

De Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU01EBMH – Laptop – 15,6 inch heeft een Intel Core i5-7200U, 8GB RAM en 1TB opslagruimte wat meer dan genoeg is voor alledaagse taken zoals internetten of films kijken.

Het heeft ook een SSD van 128 GB, wat betekent dat het binnen enkele seconden opstart en ook sneller werkt dan traditionele harde schijven.

Deze laptop heeft ook een van de beste batterijlevens in zijn prijsklasse. Hij gaat tot 8 uur mee op slechts één keer opladen, wat perfect is als je altijd onderweg bent!

Meer info over laptop kopen