Voor de leukste kookworkshop in Ede en Veenendaal

Wil je graag met vrienden of collega’s – onder begeleiding van een echte kookgek – aan de slag in de keuken? Volg dan één van de kookworkshops in Ede en Veenendaal bij Ellamarjonskitchen. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, heeft zij een mooi gevarieerd aanbod:

kookworkshop ede en Veenendaal

BESCHIKBARE KOOKWORKSHOPS:

Griekse keuken: Tha ta Xanapoume omorfi Ellada

Oftewel: Tot ziens mooi Griekenland!

In anderhalf uur maken jullie samen vijf traditionele Griekse gerechten, die je hoogstwaarschijnlijk ook tijdens je vakantie op een heerlijk zonnig terrasje of in een knusse Taberna gegeten hebt. De Griekse keuken: Verrassend, Mediterraan en gezond!

Kookworkshop Italiaans: Ciao Bella Italia

De Italiaanse keuken is wel de bekendste voor ons. Maar vandaag eens geen pizza. Wel maak je, misschien voor het eerst, je eigen pasta. Zooooo lekker!

En een paar handige gerechten voor je perfecte herinneringsdiner, je bent zo weer in Toscane!

Franse keuken: Au revoir Belle France

De moeder aller keukens, Frankrijk. Samen komen we er achter dat het niet altijd zwaar en veel hoeft te zijn. Maar wel heel smaakvol en robuust. Als Frankrijk je vakantieland is, is dit je kookworkshop!

Maak je mijn eigen partyhappen

In een handomdraai je eigen partyhappen maken? Geen probleem na deze kookworkshop. We maken vijf originele lekkernijen die een succes zullen zijn op je feestje. Bovendien krijg je een heleboel tips om de stress tot een minimum te beperken.

Je eigen partyhappen maken: Niet duur, niet ingewikkeld, maar vooral: Lekker!

Lekkere, lange, luxe lunchworkshop.

Aan het einde van de morgen bak je je eigen broodjes en natuurlijk maak je de heerlijkste dingen voor er op. Ook maken we samen een fijn soepje en een verrukkelijk toetje. Onder het genot van een goed glas gaan jullie samen lekker lang, luxe lunchen!

Klassieke Engelse High Tea

Deze workshop is iets later op de middag. Je gaat klassieke Engelse gerechten maken zoals bijvoorbeeld scones, maar er zitten ook een paar verrassingen tussen. Plenty tea, en later uiteraard ook een bubbeltje om het extra feestelijk af te sluiten.

Heerlijk genieten van een High Wine

Zelfde tijdstip maar nu slaan we de thee over.

We leggen wijn spijscombinaties uit en laten je proeven hoe die twee elkaar kunnen versterken. Uiteraard leren we je alle heerlijkheden zelf te maken, daarna kun je proosten en genieten.

Kookles volgen

Een kookles volgen in verschillende keukens en thema’s is een spannende manier om nieuwe vaardigheden te leren en verschillende culturen te ontdekken. Je kunt leren hoe je traditionele gerechten van over de hele wereld kookt of unieke gerechten maakt die zijn geïnspireerd op verschillende culturen. Met een kookles kun je de smaken van verschillende keukens ervaren en hun unieke ingrediënten ontdekken.

waar kan ik kooklessen volgen

Waar kan ik kooklessen volgen?

Kooklessen zijn een leuke en leerzame gelegenheid om nieuwe recepten te leren terwijl je samen plezier hebt. Tijdens kooklessen leer je niet alleen hoe je heerlijke gerechten maakt, maar ook om je culinaire vaardigheden en technieken te ontwikkelen. Bovendien kunnen kooklessen een geweldige manier zijn om te doen met anderen die dezelfde interesse in eten delen. Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, een kookles volgen kan een leuke ervaring zijn, waar je later ook nog veel plezier van hebt..

Ella Marjon, schrijfster en kookgek.

De kooklessen worden gegeven door Ella Marjon, zij is schrijfster van onder andere de thriller serie Zoete Zonde te vinden bij Bol. Naast het schrijven is haar grote passie eerlijk en heerlijk koken. Na jaren in een restaurant gewerkt te hebben deelt ze nu haar kennis en liefde voor lekker eten in de kookworkshops. Kom je ook proeven van de lekkerste wereld gerechten? Boeken kan via E mail: info(at)ellamarjon.nl.