fietsacc-reviseren-logo

Merkt u dat uw e-bike niet meer de actieradius behaalt als voorheen? Wellicht is het dan hoogtijd om uw fietsaccu te laten reviseren

Fietsaccu reviseren

Inhoudsopgave

Fietsaccu reviseren

Wat is fietsaccu reviseren?

Revisie van de fietsaccu is het proces van vervangen, testen en onderhouden van alle elementen van het accusysteem van uw fiets. Dit omvat doorgaans het controleren, opladen, schoonmaken en inspecteren van de belangrijkste onderdelen zoals de accu’s, de lader, de kabelbomen en de connectoren. Het doel van dit proces is om zo lang mogelijk optimale prestaties te behouden en de levensduur te verlengen.

Uw E-bike voelt weer als nieuw na fietsaccu revisie

Heeft u het gevoel dat uw e-bike niet meer zo goed loopt als voorheen? Laat dan gratis uw fietsaccu controleren door onze experts. Als er een onderdeel vervangen moet worden, kan dat ook. Na een revisie voelt uw accu weer als nieuw aan en kunt u er weer jaren van genieten. Een grondige controle van het accusysteem van uw fiets houdt u veilig op weg. Defecte onderdelen in het accusysteem van uw fiets kunnen gevaarlijk zijn als u ze laat zitten.

Fietsaccu reviseren is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe fietsaccu!

Fietsaccu’s kunnen duur zijn, en vervangen is niet altijd de beste optie. Door uw fietsaccu te laten reviseren, krijgt u optimale prestaties zonder dat u een nieuwe hoeft te kopen. Niet alleen dat, maar het is ook veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe accu. Zo bent u twee keer zo goedkoop uit wanneer u kiest voor fietsaccu reviseren. Stel een fietsaccu kost normaal gesproken €500, dan kunt u al voor €250 uw fietsaccu laten reviseren.

Duurzaam

Wanneer u kiest voor fietsaccu revisie, dan bent u duurzaam bezig. Er worden geen onderdelen weggegooid, maar alleen gerepareerd en zo nodig vervangen. Zo vermindert u de hoeveelheid afval en zorgt u ervoor dat uw fietsaccu jarenlang in perfecte staat blijft. Dit bespaart niet alleen geld, maar helpt ook het milieu.

Contact E-bixzfietsaccurevisie