egaline-pro-logo

Egaline

Met egaline als eindlaag, voorziet u de ruimte van een strakke industriële look. Makkelijk aan te brengen en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Bestel egalisatiemortel vandaag nog!

Inhoudsopgave

Egaline

Vloer egaliseren met egaline

Voor een perfect vlakke vloer zonder oneffenheden is egalisatiemiddel de perfecte oplossing! Egalisatiemortel wordt geleverd in poedervorm die snel wordt gemengd tot een gemakkelijk te verspreiden vloeistof. Als het eenmaal is aangebracht op het oppervlak van uw keuze en goed is gedroogd, kunt u genieten van een prachtig egale basis, klaar voor welke afwerking dan ook.

Welke egaline gebruiken?

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van egalisatiemortel, maar wij hebben ook een team van proffesionals die dagelijks egaline aanbrengen bij onze klanten. Uit onze ervaring kunnen wij wel met zekerheid stellen dat Atlas SMS 30 egalisatiemortel, het beste mortel is om uw vloer te egaliseren.

Zelf uw vloer egaliseren

Bent u een beetje handig? Wellicht kunt u dan ook zelf het mortel aanbrengen. Zorg er altijd voor dat de vloer geheel vrij is van viezigheid en stof, zodat het mortel goed kan aanhechten. Lukt het u zelf niet? Schakel dan ons team in van professionals.

Egaline online bestellen

Wanneer een geëgaliseerde vloer wilt hebben, komen er tientallen zakken egaline aan te pas. Wij begrijpen als geen ander dat het natuurlijk niet makkelijk te vervoeren is voor u in een auto of bestelbus. Gelukkig kunt u via onze webshop gemakkelijk uw gekozen egalisatiemortel online bestellen. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan bezorgen wij de volgende werkdag nog op locatie. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite.

Ga voor een betonlook!

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een betonlook vloer. Met egalisatiemortel kunt u een ware betonlook creëren. Om uw vloer nog mooier en unieker te maken, kunt u overwegen een speciaal mengsel van aggregaten of pigmenten aan het egalisatiemiddel toe te voegen. Zo creëert u uw eigen persoonlijke betonlook.

De specialisten op het gebied van egaline

Ons bedrijf is de toonaangevende leverancier van egalisatiemiddel in Nederland en België. Wij beschikken over een team van experts die precies weten welk product het meest geschikt is voor uw project, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Website link