catering zutphen

Catering in Zutphen op locatie laten verzorgen? Woodies regelt het van A tot Z in Zutphen en omstreken. In dit artikel lees je er meer informatie over.

Catering in Zutphen op locatie

Table of Contents

Bedrijfscatering in Zutphen op locatie

Wij verzorgen de catering voor zowel grote als kleine bedrijven in Zutphen en omstreken! Voor deze bedrijven leveren we het eten voor allerlei gelegenheden zoals een bedrijfsuitje op locatie of een bedrijfsfeest. Bij catering voor bedrijven denk je al snel aan onze verschillende BBQ arrangementen of buffetten. Wil jij écht indruk maken op jouw collega’s of personeel tijdens een diner? Dan bieden wij ook mooie kleine gerechtjes aan bij onze proeverijen, gezonde en unieke vegan arrangementen, en live cooking mogelijkheden, waarbij onze koks het eten live bereiden op locatie.

Uiteraard verzorgen wij meer dan alleen een diner en hebben we ook genoeg mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of brunch. En zoals eerder vermeld, kunnen we los van enkel het eten ook een compleet event verzorgen met aankleding, zitplekken, muziek en entertainment! Neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden!

Bruiloft catering Zutphen

Bruiloft catering laten verzorgen in Zutphen of omgeving? Hierbij denken we graag met je mee voor het beste resultaat. Bruiloft aanvragen zijn voor ons één van de leukste aangelegenheden, waarbij we vaak flink kunnen uitpakken met unieke gerechten, om jouw bruiloftsgasten een onvergetelijk diner voor te schotelen. Kleine culinaire gerechten op mooi servies, gevolgd door gesuikerde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar worden wij nou vrolijk van! Naast het diner en het eten kunnen wij jou ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen. Denk hierbij aan:

 • Faciliteiten die verzorgt moeten worden om de bruiloft heen zoals bijvoorbeeld stoelen, een trouwprieel,
 • toiletvoorzieningen en stretchtent
  Het zoeken naar de beste weddingplanners
 • Mogelijkheden voor sfeer en muziek
 • verzorgen van drankjes en cocktails
 • Het personaliseren van een bruiloft

Wil jij een bruiloft organiseren in Zutphen of omgeving en ben jij op zoek naar een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Foodtruck huren Zutphen

Sinds enkele jaren zijn foodtruck concepten enorm populair geworden. Het sfeertje dat hierbij hoort is laagdrempelig, gezellig en natuurlijk voorzien van heerlijk eten. Vaak in de vorm van kleine gerechtjes die uitgeserveerd worden vanuit allerlei verschillende foodtrucks.

Wil jij een foodtruck huren in Zutphen? Wij hebben diverse foodtrucks en verhuren dit alleen als compleet concept. Wij verhuren onze foodtrucks als een compleet concept. Dit betekent inclusief menu en één of meerdere koks. Dit foodtruck concept kan op grote schaal opgezet worden met bijvoorbeeld 9 verschillende foodtruck concepten op één groot bedrijfsevent. Maar dit kan ook kleinschalig zijn zoals bijvoorbeeld één foodtruck concept tijdens een buurtfeest.

Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten foodtrucks. 

Wij hebben zelf meerdere foodtrucks in eigen beheer. Wat wij leuk vinden aan onze foodtruckconcepten is, dat je zelf een eigen food-stijl kunt kiezen. Een foodtruck met lekkere Franse gerechten, een fingerfood truck, een Vegetarische foodtruck of een foodtruck met streekgerechten? Werkelijk alles kunnen we regelen! Daarnaast kun je kiezen voor wat leuke kleinere concepten, zoals bijvoorbeeld een frietfiets en barista koffie foodcar.

Dé cateraar voor feesten en partijen in Zutphen

Woodies Eten en Drinken is al meer dan 10 jaar actief in Zuthpen en overige delen van de Achterhoek met diverse catering arrangementen voor allerlei soorten (doel)groepen. Wij hebben ons bedrijf gevestigd in Doetinchem waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit hier verzorgen onze koks ook alle cateringopdrachten in Zuthpen en omstreken. Verder beheren wij een eigen restaurant op de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum in Braamt. 

Dus ben jij met jouw groep op zoek naar een mooie locatie binnen een half uurtje rijden vanaf Zutphen, waar je heerlijk kunt eten, drinken of borrelen op het terras langs de waterkant? Dan willen wij jou hier graag ontvangen! Dit eventueel gecombineerd met een leuk groepsarrangement of overnachting!

Catering in Zutphen bestellen voor kleine of hele grote groepen? Woodies Eten en Drinken verzorgd het van A tot Z op locatie. Inclusief alle benodigdheden, zoals ervaren koks en bediening, aankleding, drank, foodtrucks, een frietkraam en nog veel meer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contactgegevens catering in Zutphen

 • Woodies Eten en Drinken Catering
 • Havenstraat 61
 • 7005 AG Doetinchem
 • info@woodiesetenendrinken.nl

Wij bezorgen ook in Zutphen en omstreken!

Handige links: