Cadeauwinkel Krek wa'k wou

Cadeauwinkel Krek wa'k wou - Uniek voor jou én door jou !

Cadeauwinkel Krek wa'k wou

Cadeauwinkel Krek wa'k wou - houten kaarten collectie

Cadeauwinkel Krek wa'k wou

Bij Krek wa’k wou is onze hobby een klein beetje uit de hand gelopen. Wij vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken. Dingen waar mensen blij van worden, ontroerd van raken of een andere emotie losmaken. Unieke en persoonlijke cadeaus zijn onze specialiteit geworden … en zo is “cadeauwinkel Krek wa’k wou” ontstaan.

Met een verscheidenheid aan machines en technieken kunnen wij allerlei verschillende productsoorten personaliseren. Wij kunnen hout snijden en graveren met onze laser, voorbeeld is onze collectie houten kaarten maar ook een snijplank of borrelplank kunnen wij voorzien van een persoonlijke quote of bijvoorbeeld een kindertekening. Tof toch? Ook het snijden en graveren van plexiglas of het graveren van leisteen behoort tot de mogelijkheden.

Met onze snijplotter en kunnen wij stickers snijden voor kleine en grote oppervlakken. Of het nu gaat om een raamsticker of muursticker of om de tekst op de kruidenpotjes of voorraadbussen in je keuken? Wij kunnen het voor je verzorgen. En in combinatie met onze hittepers kunnen wij ook textiel bedrukken.

En in onze werkplaats vind je niet alleen de laser, snijplotter en hittepers maar ook een mokkenpers, stickermachine en CNC. Door al deze apparatuur en technieken te combineren kunnen we werkelijk alle kanten op. Onze online cadeauwinkel is daarom nog lang niet compleet … wij borrelen nog van de inspiratie dus hou ons in de gaten.

Van trouw tot rouw

In onze online cadeauwinkel vind je een assortiment cadeaus voor verschillende gelegenheden. Of zoals wij zeggen: “van trouw tot rouw”. Want een cadeau voor een blije gelegenheid is natuurlijk altijd leuk om mee te brengen, maar nog veel specialer zijn onze geschenken voor de moeilijke momenten van het leven. En als je die dan ook nog persoonlijk kunt maken, speciaal voor diegene die het op dat moment zo goed kan gebruiken, hoe bijzonder is dat!

 

Als wij zo’n bijzonder en persoonlijk geschenk voor jou mogen maken, dat vinden wij een hele eer en doen wij dat met alle zorg en liefde.

 

Houten kaarten

Uniek is ook onze collectie houten kaarten. In eigen werkplaats gegraveerd en gesneden met een laser en voorzien van diverse mooie teksten en afbeeldingen … en ook deze natuurlijk weer voor zowel de blije als de verdrietige momenten in het leven. Deze houten kaarten zijn zó mooi dat de ontvanger ze vaak veel langer bewaart dan een normale wenskaart, maar natuurlijk kun je er ook één voor jezelf bestellen om op te hangen of neer te zetten.

Onze houten kaarten worden ook regelmatig als relatiegeschenk gebruikt of om mee te geven als bedankje na afloop van een huwelijk. En hoe tof zou het zijn om ‘custom made’ kaarten te kunnen versturen als je gaat verhuizen of als geboortekaartje. Dan heb je toch écht iets unieks.

Dus heb je zelf een leuk idee, een favoriete quote, een gedichtje of wat anders wat je op zo’n kaart zou willen? Laat het ons weten, wij maken het graag voor je. Onze houten kaarten worden gemaakt van 4mm populieren multiplex (PEFC keurmerk) en hebben standaard een afmeting van ca 10 x 15 cm zodat ze in een normale envelop kunnen. Maar wil je een ander formaat of een andere vorm? No problem, regelen we!

Mogen wij wat voor je maken?

Neem dan contact op met:
Krek wa’k wou
Koshof 7
1761 AT  Anna Paulowna
website: www.krekwakwou.nl
email: info@krekwakwou.nl

Krek wa’k wou is  onderdeel van Sisällä interieur & gifts